10/07/2012

Octobeeer!

Viime postauksesta on kulunut jo yli viikko, anteeks siitä! Unohdin laittaa muutaman kuvan mun synttäreistä viime postaukseen niin alotan tän nyt kertomalla tiistaista 25.päivä syyskuuta haha.

Mun viimeisenä alaikäisenä synttäripäivänä menin mun hostperheen kanssa syömään italialaiseen ravintolaan Bravoon. Siellä oli tosi hyvää ruokaa ja se ravintola oli kans hieno! Sain myös hosteilta synttärilahjan ja synttärikakun. Sain lahjaks kaks lahjakorttia, $50 Targetiin ja $25 Applebeesiin hahah! Sain kans kukkia :) En muista oliks muuta hehheh..
IMG_0718IMG_0712IMG_0713IMG_0714
Grilled vegetable pasta, oli tosi hyvää vaikka ei kyl välttämättä näytä siltä että oli :D

Perjantaina 28.päivä menin illalla ulos syömään (taas) muutaman mun joukkuelaisen tytön kanssa. Me mentiin aasialaiseen ravintolaan House of Hunaniin syömään sushia, nam! Sen jälkeen mentiin viel jätskille Dairy Queeniin ja sen jälkee mentii kotiin :) Oli tosi kiva ilta! houseofhunan

Lauantaina meillä ei ollut kisoja, koska se oli meiän week off. Sai siis nukkua pitkään, jee! Menin sitten aamupäivällä hostäidin ja -siskon kans kurpitsaostoksille Apple Cabiniin, mikä oli jossain tuolla maaseudulla :D Ajettiin sinne varmaan 20 minuuttia ja näin ekaa kertaa kunnon amerikkalaist maaseutuu! Se paikka oli tosi lähellä amishien asutusaluetta mut me ei nähty yhtään amishta liikenteessä.. too bad.

092912124009291212410929121241aIMG_20120930_003435
Ostettiin Apple Cabinista omenoita ja sit mulle ja hostsiskolle kurpitsat, jotka me sit kaiverretaan tai siis tehään niistä Halloween-lyhdyt! Kurpitsaostosten jälkeen ajettiin takasin keskustaan ja mentiin Medinan Sportsworld-kauppaan ostaa mulle Medina-collarit ja Medina-tracktakki :D en tiiä miks niitä kutsutaan suomeks mut sellane takki kuitenki. Sen jälkeen mentiin Lemonberryyn, mikä on siis sellanen frozen yoghurt-paikka ja siihen jogurtin/jätskin sekaan saa valita nii paljon kaikkee kun vaan haluaa! Sitten se purkki punnitaan ja se hinta tulee siis siitä. Se on ihan sairaan hyvää, voittaa kaiken maailman Spice Icet mennen tullen!

09291213300929121330a0929121324

Ton jälkeen mentiin ruokakauppaan Buehlersiin. Mä kävin kyl viereisessä Giant Eaglessakin, mikä on kans ruokakauppa.. Kävin ostamassa sieltä Garnierin BB creamin ja kävellessä beauty-osastolle mun eteen tuli tämä hylly: 0929121340
!!!LUMENEN TUOTTEITA!! Katoin sitä hyllyy vaa iha järkyttyneenä haha! En oo ennen nähny täällä mitään suomalaisia tuotteita ja noissa tuotteissa luki kaikki asiat suomekskin jeejee! Ostin sen kunniaks sit heleyttävän päivävoiteen sen BB creamin lisäks hahah. Siitä sit kassan kautta kävelin vieressä olevaan Buehler'siin minne mun hostäiti ja -sisko meni. Otin kuvan jostain mehuhyllystä, täällä melkein kaikki juotavat on tälläsissä ihme kanistereissa:
 0929121415

Ton jälkeen mentiin kotiin ja sitten tein hostperheelle makaronilaatikkoa! Se onnistu ihan hyvin ja nää tykkäs :) Joku päivä teen kunnon suomalaista ruokaa niinku hernekeittoa mut täytyy kattoo koska uskallan yrittää.. Se loppu viikonloppu menikin sit vaan pyykkiä pestessä, siivotessa ja nukkuessa. Oli vähän tollanen laiskempi viikonloppu!

Maanantaina meillä oli treeneissä KAUHEE Indiana-juoksu. Juostiin sellasta isoo nurmikenttää ympäri (500m) ensin kolme kertaa putkeen, sit 400m lenkki kentällä, sit minuutin tauko, se taas kerran ympäri ja perään 400m lenkki, sit taas minuutin tauko ja taas 500m+400m lenkki ja sit pidettiin taas lyhyt tauko ja juostiin se kenttä ympäri toiseen suuntaan. Ja toi kaikki piti juosta sellasel nopeella temmolla ja noi 400m lyhyemmät lenkit piti sprintata... Ylämäet tossa kentällä oli kaikkein pahimpia, ihan kamalaa! Ton treenin jälkeen mun vasen sääri sattu vaan enemmän ja nyt oon kuullu niin monelta et "you have shin splints" et kai se on pakko uskoo! Mulla on siis penikkatauti jeejee. Sen takii oon nyt sit taas ottanu rauhallisemmin treeneissä ja jättäny jotai ylämäkiä välistä, koska ne rasittaa enemmän ku tasasessa maastossa juokseminen.

Tiistaina mentiin hostäidin ja -siskon kanssa Fiesta Jalapeñosiin syömään ja sain näyttää mun mahtavat espanjan taidot niille tarjoilijoille (ne on kaikki meksikolaisia siis). Sanoin jopa "hola" "gracias" "no sé" ja "tomo.." haha! ja kun lähettiin nii tietenkin sanoin adios! Keskiviikkona 3.päivä lokakuuta meillä oli treenit Ella Canavanissa, mikä on ala-aste täällä. Meillä oli siellä kisat lauantaina niin mentiin se rata läpi ja treenattiin sit muutenkin siellä. Treenien jälkeen tilattiin pizzaa! 1003121625
Illemmalla menin hostperheen kanssa ravintolaan juhlimaan hostäidin synttäreitä. Me mentiin sellaseen vähän hienompaan ravintolaan Thymesiin, mikä oli jonkun paikallisen kokin oma ravintola. Alkuruuaks tilattiin soup of the day, pääruoaks otin vaan salaatin ja sit jälkkäriks vielä creme bruleen! Täällä siis elämä rakentuu ruuan ympärille hehheh... Se ilta oli tosi kiva kyl :) Torstaina ei tapahtunut mitään erikoista, mutta perjantaina treenien jälkeen meillä oli taas joukkueen pasta party yhen joukkuelaisen luona :) Menin sieltä yhen Emman kyydillä kotiin, vaihdoin vaatteet ja lähin Carolynin kanssa johonkin Gigantin tapaseen elektroniikka-kauppaan hakee sille uus puhelin. Sen jälkeen käytiin hakee jätskit jostain paikasta minkä nimeä en muista ja sit suunnattiin meiän koululle amerikkalaiseen jalkapallo-peliin! Meiän koulu pelas Strongsvillea vastaan ja ME VOITETTIIN! Se oli vasta meiän toka voitto täl kaudella ja se oli nii kivaa sitten ku peli loppu niin kaikki juoksi sinne kentälle juhlii pelaajien kanssa :D

 IMG_0726IMG_0730IMG_0738IMG_0753IMG_0741IMG_0747IMG_0749IMG_0761IMG_0758IMG_0762IMG_0760
Teemana siellä oli neon joten sen takii tossa yleisössä näkyy nii paljo kirkkaita värejä haha :D Mulla oli vaan pinkki paita..

Pelin jälkeen menin Carolynille ja pidettii kahestaa tea partyt haha!
IMG_0763

Sit joskus kymmeneltä mun kaveri Tyler pyys meiät sen kaverin luo nii mentii sit sinne ja katottiin neljästään Avengers-leffaa :) Carolyn heitti mut kotii joskus vähän ennen yhtä ja menin suoraan vaan nukkumaan koska aamulla oli taas aikanen herätys, koska meillä oli Cross country-kisat täällä Medinassa. En kyl juossu siellä sen penikkataudin takia mut menin sinne kuitenki kannustamaa :) Kisojen jälkeen menin Carolynille hetkeks ja sit lähettiin muutaman joukkuelaisen kans Paneraan syömään ihanaa keittoa! Joskus yhen aikaan päivällä lähettii jo sit kotiin ja nukuin jotkut kahen tunnin päiväunet. Olin nii väsyny koko päivän! Sit illemmalla katoin yle areenasta vaan jotain Hymy Pyllyyn-ohjelmaa ja skypetin Marin kanssa. Illalla vähän ennen yheksää Carolyn tuli hakee mut ja me mentiin sen ja sen kahen kaverin kanssa Buffalo Wild Wingsiin (syömään surprise.. :D). Meiän oli tarkotus mennä Rinky Dink:iin go-cartingiin mut ne oli sulkenu sen paikan aikasemmin kiinni nii jouduttiin vaihtaa suunnitelmii.. Mut siellä Buffalo Wild Wingissä oli ihan sikana porukkaa, koska Ohio State University pelas Nebraskaa vastaan amerikkalaista jalkapalloa ja ihmiset oli kerääntyny kattoo sitä pelii sinne "ravintolaa". Ihmiset vaa huusi sitä pelii siel kokoajan haha, mut siel oli kyl kivaa! Siel oli nii amerikkalainen tunnelma haha. Olin kotona joskus vähän kymmenen jälkeen ja menin nukkumaan melkee suoraa, koska olin vaa nii väsyny! Nukuin sit joku kakstoista tuntia ja tänään en oo oikee tehny mitää :D Tehtiin hostsiskon kanssa vaan hot chocolate&marshmallows ja sit oon kirjottanut tätä blogipostausta. Lupasin kyl hostsiskolle et pelaan sen kans wiitä tänää jee! Ja huomenna taas kouluun :)

Mun pitäis kirjottaa huomiseks joku aine language artsiin mut en ees tajuu sitä aihetta nii en voi kirjottaa. Me ollaan luettu tunneilla jotai vanhoja tarinoita jostain amerikan löytymisen ajoilta ja ne on kaikki kirjotettu sellasel vanhal englannil enkä tajuu niistä mitää ja oon saanu kaikist pikkukokeistaki jotai 4/16 et jos mun nyt pitää kirjottaa aine jostai näkökulmista nii ei tuu onnistuu! Selitän sille opettajalle vaan et en tajua nii en voi kirjottaa ainetta, toivottavasti se ymmärtää!

Hyvää työ- ja kouluviikkoo sinne Suomeenkin! :D♥


PS. Täällä Facebook ei oo enää niin suosittu, vaan kaikilla on twitter (ja instagram..). Mäki tein twitterin ja voi herranjestas se on koukuttava paikka!
PPS. Oon ollu jo melkein kaks kuukautta täällä! :)

6 kommenttia:

  1. Twiittailetko? Ois kiva seurata, jos oot twitterissä. :)

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä joskus videopostaiksen?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo katotaa jos saan joskus aikaseks tehtyy! :D

      Poista
  3. oi että, itekki asun siis jenkeissä nii muistan ku ekoina viikkoina iha sattumalta törmäsin kaupassa lumenen tuotteisiin ja meni hetki ennen ku aloin muistelee että hetkonen eikös tää oo joku suomalainen merkki ja sittehän sitä kiljuttii innostuksesta ku sai lukea suomalaista tekstiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep, oli kyl hassuu löytää suomalaisii tuotteita normaalist ruokakaupast :D

      Poista