9/28/2012

Homecoming dance ja eka AFS-orientaatioleiri

Moi taas! Niinkun oon tässä muutamaan kertaan kertonu niin viime viikko oli meiän koulun homecoming week eli spirit week. Torstaina meillä oli Homecoming parade, mihin osallistu melkein kaikki high schoolin urheilujoukkueet ja klubit ja sit kans junior high schoolin ja elementary schoolin urheilujoukkueita. Myös meiän cross country-joukkue käveli paraatissa ja siis se kulkue käveli yheltä ala-asteelta high schoolille, joku kahen mailin matka. Samalla kun me käveltiin nii heitettii karkkii paraatii kattomaan tulleille ihmisille eli vähäniinku Suomen penkkarit mut meil ei kaikil ollu mitää autoi minkä kyydis oltii :( Kaikki homecoming queen-ehdokkaat oli avoautojen kyydissä ja vilkutteli ihmisille niinku jotkut kuninkaalliset ja sit niillä oli sellaset missi-nauhat mis luki homecoming candidate 2012 :D xc homecoming parade (2)0920121818IMG_0599IMG_0605IMG_0615IMG_0616IMG_0622IMG_0629xc

Paraatin jälkeen mentiin koulun kentälle pep rallyyn missä taas kerran esiteltii homecoming-ehdokkaat ja sit koulun orkesteri soitti jotain. Lopuks oli iso bonfire eli sytytettii iso kokko, missä poltettiin homecoming-jenkkifutispelin vastustaja-joukkueen maskotti :D 0920121919USA40920121942

Perjantaina meillä oli koulussa vähän lyhyemmät tunnit, koska päivän päätteeks meillä oli homecoming assembly koulun liikuntasalissa. Siel esiteltii kaikki urheilujoukkueet ja sitte taas jälleen kerran kaikki homecoming queen-ehdokkaat. Siellä kans julistettii "most spirited class" eli mikä luokka-aste oli osallistunu spirit weekiin eniten ja kuka oli koristellu käytävän hienoimmin yms. Siellä oli muutaki tollast school spirit-ohjelmaa. Lopuks julistettiin homecoming queen ja sit se assembly olikin ohi :D Perjantai-illalla oli tiedossa amerikkalaista jalkapalloa, koska oli HOMECOMING-PELI!!!! Meillä oli teemana siel "blackout" eli kaikki pukeutu mustaan :D Sinä iltana sato ihan kaatamalla ja me seistii se 4x20min ja väliaika ilman katosta olevas katsomos haha.. mut siellä oli ihan sika kivaa ku kaikki laulo ja huusi kannustuslaului ja -huutoi :) Meiän koulu hävis sen pelin kyl haha... Me hävittii Shaker Heightsille 41-27 jeesjees! Pelin jälkee menin parin kaverin ja niiden kavereiden kans Applebeesiin ja, koska meitä oli nii paljon eikä siel ravintolas ollu tilaa nii suostuttii syömää ULKONA :D Se oli virhe vaiks meil oliki katos!! Mut oli kuitenki ihan sika kivaa :) IMG_06740921121956bIMG_0684IMG_0683IMG_0690IMG_0677IMG951601 

Lauantai-aamuna menin mun ekaan AFS orientaatioleirille Bereaan, mikä on kaupunki n. 25 minuutin päässä Medinasta. Orientaatiossa meille vaa luennoitii kulttuurieroista ja sit tutustuttii toisiimme :) Tän alueen vaihtarit on kaikki tosi kivoja enkä oo ees ainut skandinavialainen! (vaiks suomi ei kyl periaattees kuullu skandinaviaa mut anyway.. XD) Orientaatiosta lähin puol kuudelta kun hostäiti tuli hakee mut. Ajettii kovaa vauhtii kotii ja aloin valmistautuu HOMECOMING-TANSSEJA varten! Missasin mun homecoming-ryhmän kuvien oton ja dinnerin (ja kans homecomingin after partyt...) mut mun kaveri Carolyn sit tuli meille, laitto mun hiukset ja otin sen kanssa pari kuvaa :) Sit lähettii täältä kohti koulua ja homecomingia! Mul oli odotukset liian korkeella, koska ainut asia mitä koko iltana tehtiin oli bailaust sellasee discomusiikkiin haha. Kun sitä samaa tekee 2,5 tuntii nii se alko olla vähä tylsää :D Mut näki nyt kuitenki kavereita ja tutustu uusii ihmisiin nii se oli kiva.
  USA3gettingreadyhomecoming 

Kymmeneltä tanssit oli tanssittu ja mun piti lähtee hetken päästä takasin sinne orientaatioleirille. Päätettiin kuitenki Carolynin kanssa mennä Walmartiin ostaa jätskii ja oli tosi kiva kävellä korkkareissa ja homecoming-mekossa siel kaupassa.. :D Myöhemmin sit illalla Carolyn heitti mut kotii ja vaihdoin vaatteet ja hostäiti lähti heittää mua takasi sinne orientaatioleirille. Hengattiin sit yhen tanskalaisen pojan ja saksalaisen tytön kans kolmeen asti yöllä kun sit päätettii et ehkä mennään nukkuun ku herätys oli kello 7:30 :D eka orientaatio (1)

Orientaatiossa oli edustettuna Tsekki, Belgia (ranskankielinen puoli&kai se iha belgialaine puoli??XD), Saksa, Italia, Espanja, Norja, Tanska, SUOMI!!, Thaimaa, Hongkong, Japani, Sveitsi, Itävalta, Venäjä ja Peru :)
  eka orientaatio (2) 

Siellä homecomingissa oli yks "ammattivalokuvaaja", joka otti must ja mun kavereista kuvii ku poseerattii sille mut niitä kuvii ei oo tullu vielä! Sitten ku ne kuvat ilmestyy nii laitan ne kuvat kans tänne haha :D Ne kuvat on niinku sielt tanssilattialt! Enkä ottanu orientaatioleirillä yhtään kuvaa ja yhen italialaisen tytön, jonka piti antaa mulle sen ottamat kuvat, rikko kai sen muistikortin nii saa nähä jääks noi kaks kuvaa mun ainoiks orientaatiokuviks... :D 

HEJ DÅ♥

12 kommenttia:

  1. Virnistelin kyllä koko postauksen lukemisen ajan. Tekstistä ja kuvista huokuu, että sulla on ollu kivaa ja tuli itellekin hyvä fiilis. :)

    VastaaPoista
  2. onko noi kaikki vaihto-oppilaat siis teidän koulussa?? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei kun ne tän alueen vaihtarit :) Mun koulussa on mun lisäks vaan yks vaihtari ja se on eri järjestön kautta.

      Poista
    2. kuinka isoja ne alueet on? saako noista toisista vaihtareista helposti hengailukavereita (tms) vai onks ne alueet niin laajoja (esimerkiks koko osavaltion kokoisia) että perushengailu ei onnistu?

      Poista
    3. No tää mun alue on kai (western) northeast ohio eli läntinen koillis-ohio :D et koillis-ohio on jaettu kahteen alueeseen ja mä oon siin läntisel puolella. Noi kaikki vaihtarit asuu 20minuutin-yhen tunnin päässä täst paikast mis asun et ei ne nyt silleen kaukana asu mut ei se perushengailukaa onnistu, koska tääl ei oo julkista liikennettä nii sit täytyis saada ain hostvanhemmilta kyyti viereisee kaupunkii.. :)

      Poista
  3. onks sulla instagram?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on! mun käyttäjänimi siel on laureaam et saa seurata jos haluu haha! :D

      Poista
    2. Saaksä mitään hyvityksiä niistä aineista mitä sul on sielllä ni sit suomessa?

      Poista
    3. En tiiä, varmaa saan hyvitettyy ainaki yhen enkun kurssin. en varmaa muita...

      Poista
  4. Hitsi vie mie rakastan sun blogia! Itekin oon unelmoinut USA:n vaihtarivuodesta, mutta raha on aina ollut ongelma ja nyt taidan olla vähän liian vanha siihen. Ootan aina innolla sun uusia bloggauksia ja oon kyllä super onnellinen sun puolesta, että voit olla siellä. :) Pidä tosi ihana vuosi ja muista bloggailla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii tosi kiva kuulla, kiitos!! :) koitan muistaa joo haha!

      Poista