10/17/2012

Kuorokonsertti

fall choir concert 2012 (2)fall choir concert 2012 (4)fall choir concert 2012 (12)
Eilen meillä oli eka kuorokonsertti! Siellä esiinty kaikki meiän koulun kuorot eli Encore (samanlainen kun glee eli ne tanssii ja laulaa), Women's chorale, Men's chorale, Women's chorus, Men's chorus ja Concert choir. Sit oli viel pari a cappella-ryhmää ja ne oli tosi hyvii :) Jokanen kuoro lauloi kaks-kolme lauluu paitsi concert choir, joka laulo 20 MINUUTTISEN KAPPALEEN. Oumaigaad. Sitten, kun kaikki kuorot oli esiintyny, kaikki kuorot meni yhessä lavalle ja me laulettiin meiän koulun sellanen kannustusbiisi MHS Alma Mater ja sitten sen jälkeen joku The Lord Bless You And Keep You. Mä oon Women's chorale-kuorossa ja me "saatiin" nousta lavalle tollaset ihanat kaavut päällä.. Myös Men's chorale-kuoro laitto kaavut päälle, muil kuoroilla oli muuten vaan samanlaiset vaatteet. 

Maanantaina menin hostäidin ja -siskon kans Strongsville mall:n shoppailemaan. Tarkotus oli ostaa mekko tonne kuorokonserttiin (vaikka en kyl ees tarvinnu mekkoo sinne hehheh) mut en löytäny mitään kivaa nii ostelin sit kaikkee muuta! Ostin Forever21:sta PIPON, mulla ei oo ollu pipoo moneen vuoteen. Tai on, mut en koskaan käytä pipoa. Mut siis joo nyt alan käyttää! Sitten Charlotte Russe:ssa (vaatekauppa) juttelin sen kassanaisen kans tästä vaihtojutusta ja se kysy, että missä collegessa oon. Sit ku sanoin et oon high schoolissa nii se oli iha et "AI HIGH SCHOOLISSA! Mä luulin että oot collegessa" hehee!IMG_0766
 Kävin kans mun yhessä lempikaupassa... 

Tiistaina meillä oli koulussa early release eli kaikki tunnit oli vähän lyhyempiä ja koulupäivä päätty tunnin aikasemmin ku yleensä eli 13:22. Sen jälkeen meillä oli kyl treenit ja meiän päävalmentaja oli poissa nii me kiusattiin sit sitä meiän toista valmentajaa menemäl sitä piiloon ku se lähti hakee jotain kelloo haha! Sit ku se tuli takasin nii se katto vaa ihmeissään ympärillee et mihin kaikki katos, voi raukkaaaaaa! Me kyl sit paljastettiin meiän mahtava piilo ja mentiin juoksee se kolme kilsaa.. Tiistai-illalla oli sit toi konsertti mistä jo kerroinki :) 

TÄNÄÄN mulla ei oo koulua, koska muut meni tänään kouluun vaan tekee jonkun kolme tuntii kestävän kokeen/testin ja mun ei tarvii tehä sitä! Tällänen lomapäivä keskel viikkoo tekee kyl hyvää haha. Tänään ois tarkotus kirjottaa puhe JLA:an... jes. Mut se puhe kestää vaan yhen minuutin et eipä siin paljoo ehi sanoo haha! 

Tähän loppuun viel pari cross country-kuvaa: perjantisilta pasta partyilta mis oli MELKEIN koko joukkue.. mgxc

..ja sitten lauantaisen kisan jälkeen otettiin kuva poikien cross country-joukkueen kans mut tästäkin kuvasta puuttuu ihan liikaa ihmisii, tossa on niinku 1/3 meiän joukkueesta ja 1/2 poikien joukkueesta.. medina xc

8 kommenttia:

  1. Onks teillä tyttöjen ja poikien joukkueet erikseen? Tai tottakai joo, mutta treenaattekste yhessä vai erikseen? Meil oli kaikki neljä, tytöt ja pojat, varsity ja jv molemmista kaikki samaa joukkuetta ja kaikki treenas kaikki päivät yhessä. Hyvä juttu mulle kavereitten hankinnan vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me treenataan erikseen, mut samaan aikaan kuitenkin. Joskus me tehään treeneissä samaa nii sit vähänniinkun treenataan yhessä. Meil on kyl eri valmentajat yms :) Jep, kavereitten saamisen kannalt ois kiva treenata kaikki yhes mut noihin poikiin on kyl tutustunu sit lauantaisissa kisoissa! :)

      Poista
    2. aa okei :) no meil oliki aika outo systeemi kaikkien mielestä ku kaikilla neljällä joukkueellaki oli vaan yks valmentaja ja kaikki mahollinen tosiaan yhessä. sillee siinä tuli aina välillä vähä huonommuuden tunne ku meiän nopeimmat varsity pojat ja tytötki juoksi aina niin paljo kovempaa edellä

      Poista
    3. jep.. mäkään ku en todellakaa kuulu varsityyn nii on ihan hyvä et treenataan pelkästään tyttöjen kesken :D

      Poista
  2. Nyt on pakko kysyy ku siel on ne presidentinvaalit ni näkyykö se ihmisten ns. 'normaalissa elämässä' hirveesti. Ja ootko itte yhtään kiinnostunu vaaleista? seuraako sun kaverit/muut tuttavat siellä vaalien viimisimpiä käänteitä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo presidentinvaalit näkyy ja kuuluu tääl joka päivä! Melkein jokasen pihalla on joko Mitt Romney- tai Obama-kyltti koska nää ei haluu pitää salassa sitä, et kumpaa ne äänestää. Mun hostvanhemmilla on Mitt Romney-pinssitki mitä ne välil pitää paidassaan... :D Joka päivä tulee jotai kampanjapuheluita, missä kysytään "kumpaa tässä taloudessa aiotaan äänestää". Kans koulus kaikki puhuu vaaleista, yks päivä mun lunch-pöydäs tuli riitaaki politiikan takii ku yks oli Obaman puolel hahah! Et joo tätä vaalijuttuu ei pääse pakoon, telkkarit on auki joka ilta ja joka ikinen vaali-ohjelma katotaan telkkarist. Ite mua ei kiinnosta vaalit yhtää ja kaikki mun kaverit ja hostperhe on ihan ylikiinnostunu niistä haha :D

      Poista
  3. Oi hei mahtavaa lukee jonku blogia joka on menny AFS:n kautta vaihtoon. Meillä on ollu kolme vaihtaria AFS:n kautta ja oon itekkin ollut meidän hallituksen jäsenenä. Nyt oon ite Ausseissa aupparina.. Ja toi kappale! Itekkin linkitin ton joskus blogiini. Niin sopiva kappale sanoiltaan! Ihan paras :D Ei vaan voi edes kuvailla sitä, kuinka hyvin se sopii itelle tällähetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa vähän kiva! Oi vitsi, on varmaa tosi siistii olla Ausseissa aupairina :) ois kiva itekki joskus lähtee... ja joo toi kappale on kyl ihana :)

      Poista