10/29/2012

Browns' game

browns game (18)browns game (22)browns game (28)browns game (29)browns game (200)browns game (31)browns game (35)browns game (39)
mun hieno nunna style hehheh.. sinne ei saanu viedä sateenvarjoja nii suojauduin sateelta ton huivin avulla! ja tuolla satoi silleen vaakasuuntasesti, kattokaa mun paitaa!! hahahahbrowns game (44)browns game (51)browns game (60)browns game (73)browns game (83)browns game (119)browns game (121)browns game (145) Ohio State University Marching Band esiinty väliajalla, ne muodosti OHIO-tekstin tekstauksella ja kaunolla "kirjotettuna!"browns game (156)browns game (164)browns game (175) browns game (184)browns game (174)browns game (173)
me suomalaiset.. browns game (196)browns game (197)browns game (213)browns game (219) Melkeen kaikki osti kauheet määrät ruokaa ton pelin aikana.. jenkit.. :D
  browns game (223)

Sunnuntaina 28.päivä menin Cleveland Brownsien peliin Carolynin kanssa! Hankittiin liput AFS:n kautta ja nähtiin kans toinen suomalainen vaihtari, Okko, pelissä :) Me lähettiin joskus kymmenen aikaa aamulla ajamaan kohti Clevelandia ja sillon sato jo aika kovaa ja oli tosi tuulista. Kun päästiin Clevelandiin nii haettiin meiän liput yheltä AFS-tyypiltä ja juotii kuumaa kaakaoo ja juteltii muiden vaihtareiden kanssa. Sit lähettiin kävelee kohti Cleveland Browns stadionia ja sää oli NIIN kamala! Ihan hirvee, tosi kylmä ja tuulinen ja kokoajan sato vettä.. Otettiin siinä samalla sit kuvia ja valitettiin kylmää.. hehe. Tuolla pelissä oli kivaa, vaikka en hirveesti vieläkään noita sääntöjä osaa. Tuli nyt koettuu oikee NFL-pelikin jee :) Cleveland Browns viel lopulta voittikin ton pelin 7-6!! Tosi harvinaista, Browns häviää yleensä aina. Me lähettiin tuolta pelistä kyl kolmannen erän lopussa, kun siellä oli niin kylmä! Ei kestetty kattoo enää sitä yhtä erää haha.

Kuvasin noi videot ite! Toi marching band oli oikeesti tosi hyvä, yleensä meiän koulun peleissä en oo jaksanu kuunnella/kattoo marching bandin esityksiä mut toi Ohio State Marching Band oli kyl hyvä!

6 kommenttia: