3/31/2012

hej igen

Mitään suurempia ei oo tapahtunut viimeisen päivityksen jälkeen, mut pakenen kokeisiin lukemista tulemalla kirjottamaan tänne! Koeviikko on siis käynnissä, takana kaks koetta ja edessä sitten neljä :( motivaatio katos heti hostperheen saamisen jälkeen et jee tää koeviikko menee varmasti tosi hyvin! Enää yks koeviikko tän koeviikon lisäks jäljellä, sitten pari kuukautta kesälomaa ja sitten VIIMEINKIN pääsen pois Suomesta ja kohti Amerikkaa! Haluun hypätä nyt ajassa eteenpäin elokuuhun, please.

AFS:ltä tuli eilen paksu kirjekuori ja aattelin et ehkä ne lähettää lisätietoa mun hostperheestä kirjeitse mut eeei! Postissa tuli Vaihto-oppilas ja vieraat kulttuurit-opas ja pari lomakketta allekirjotettavaks.. :)


Vietän nyt siis perus koeviikko-viikonloppua, historian ja bilsan kirjat odottaa lukijaansa. Toivon, et se lukija en olis mä mut pahalta näyttää!

Oon ollut taas vaihtarifiiliksissä, tänään on soinut Glee-soittolista melkeen koko päivän! Voit mennä kuuntelee sitä tästä. btw, Glee sijoittuu Ohioon ;)

Hyvää koeviikkoa teillekin.. :D

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tuttu tunne noi vaihtarifiilikset ..... !

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva blogi!
    Iteki lähen ensvuonna vaihtoon, meen tosin inton kautta ja Englantiin:)
    Jään tänne seuraileen miten sun vaihtojutut etenee, vaikka tosi pitkällä ne jo on! Oma leiri pitäis olla toukokuussa, mutta mitään infoo en oo saanu - perheestä puhumattakaan!

    Jos kiinnostaa vaihtojutut Englannissa, ni kurkkaa blogi mun profiilista. Se on tosin ihan alkutekijöissä, kun ei kauheesti oo tosiaa vie edenny nää mun jutut ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :)
      vou englanti, se on iha sikasiisti paikka ja kyl sä kohta sen perheen saat, no worries! liityin kans sun blogin lukijaks :)

      Poista