3/11/2012

"josset sä mitää paina, nii tuuli vie sut aina"

helouu!
Nyt kun ei oo mitään kuulunut vaihtariasioista, nii voin viihdyttää teitä kirjottelemalla mun aina niin kiinnostavasta arjesta tai tässä tapauksessa viikonlopusta (lauantaista).

Lauantai-illan viettelin kahvilassa ja leffassa kaverini Marin kanssa. Mentiin ensin Cafe Braheen kahvittelee tai oikeestaan mehuilee. Oli sekin kokemus, kun oltiin ainoat asiakkaat ja juoruttiin kovaan ääneen, hmm..




Mehuilun jälkeen suunnattiin Yliopistonkatua pitkin Kauppiaskadulle Finnkinoon tsekkaa millanen elokuva Härmä on. Härmä on siis tää elokuva, joka kertoo siitä kun kaks veljestä tappelee perinnöstä puukkovallan aikaan. Pääosissa siinä on mm. Mikko Leppilampi ja Lauri Tilkanen ;) ei paha. Siinä oli myös Aku Hirviniemi, voi sulosta! ♥ Aku oli kyl ihana :)

illan hyvälaatuisimmat ja terävimmät kuvat, varsågod! nähtiin megasupersiisti ja pelottava traileri, ei voitu ilmeillemme mitään!
Elokuva oli siis tosi hyvä, suomalaiseks elokuvaks. Postauksen otsikkokin on siis Härmästä, jos ihmettelitte et whaaat! Kannattaa siis mennä katsomaan nii saatte selville miks Härmässä sanottiin noin kun otsikossa sanotaan XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti