4/04/2012

finally!

Tänään se tuli!! AFS varmisti mun hostperheen finally ja siis sijoituspaikka on se Medina, Ohio! Kuulun New York Regioniin, mut tolla ei oo kyl varmaan mitä väliä... kerroinpahan nyt kuitenkin ku se kuulostii niin siistiltä. NEW YORK region. :D

Perheeseen kuuluu siis isä, äiti, sisko ja veli (+ne pari hassuu lemmikkii!). Niillä on yhteensä kuus lasta ja seitsemän _lastenlasta_! OUMAI:D Molemmat kotona asuvat lapset harrastaa urheilua ja hostäiti on tosi paljon mukana niissä harrastuksissa. Hostisä työskentelee kotona ja hostäiti käy töissä 50 mailin päässä eli varmaan Clevelandissa. Ne on tosi perhekeskeisiä ihmisiä, ei kuulu periaatteessa kirkkoon mut käy siellä joskus. Ne tykkää tehä ihan perusasioita esim. leipoa, kokata, viettää aikaa perheen kesken, osallistuu erilaisiin tapahtumiin yms. Saan siellä oman huoneen, vaatehuoneen ja osittain oman KYLPYHUONEEN! jee :D Toi oma vaatehuone ei tarkota mitään muuta kun rankkaa shoppailua ;) Ne kertoo kans, että niillä on paljon tietokoneita..?? :D alright!



Sain kans tulevasta koulusta tietoa, mun tulevasta HIGH SCHOOLISTA! Meen Medina High Schooliin, se on about 2,5 mailin päässä hostperheen talosta. Se on kilometreissä jotain 4,5km tai vähän enemmän, mut siis tosi lähellä ainakin verrattuna siihen, että nyt mun koulumatka on 20km... :D Koulussa on 2,400 oppilasta, A-P-U-A! Osaan jo kuvitella miten hukassa tuun olemaan siellä. Medina High School on tunnettu kuoroistaan ja bändeistään, eli varmaan jotenkin vähän musapainoitteinen paikka. Niitten show choir (=glee) on voittanut paljon palkintojakin! Alotan koulun ilmesesti 22.elokuuta eli lähen Amerikkaan varmaan siinä ekassa porukassa eli 7.-9.elokuuta :)


Nyt kaikki tuntuu niin todelliselta. Ei mulla oo Suomessa enää kun joku 4kk ja sitten lähen Atlantin yli Amerikkaan!

16 kommenttia:

  1. hyvältä kuulostaa ja näyttää!!tosi paljon onnee vielä täälläkin:)!!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihan mahtavalta! Onnea paljon :))

    VastaaPoista
  3. kerroinpahan nyt kuitenkin ku se kuulostii niin siistiltä. NEW YORK region :D < söpöä Laura, söpöä. :D

    mutta onnea onnea vaan viidettäsadatta kertaa, tiedäkin miten kateellinen oon! ;)

    VastaaPoista
  4. Onneeeaaaa lauraaaaaaa !!!! <3 :)) en toki oo sanonu tätä montaakaa kertaa mut oli pakko viel tääl :)))) voiksä taikoo meille muillekki perheet ku oot nii taitava xd :)))))))))

    VastaaPoista
  5. ooohj menee ihan kylmiäväreitä ku luen en tiiä miks!! ää ihanaa<3

    VastaaPoista
  6. ooo paljon onneee (: sounds goood!

    VastaaPoista
  7. hahahahaa kiitti kiittiii! :)) ♥ joo taion teille perheet, oota ni haen mun taikasauvan... xD

    VastaaPoista
  8. On tänneki pakko tulla nyt onnittelee! toi kuulostaa niin kivalta! High school!! Oot seuraavaks jossai high school musicalis ;))

    VastaaPoista
  9. kiitos!! haha joo ehkä mun lauluäänel ei mihinkää musicaliin mennä :D!

    VastaaPoista
  10. Onnea!!!!! katsastin sun blogin tässä just!! Vähä siistiä, että sait jo nyt tietää sun perheen :) Saisinpa itekki! Ja joo vähä hullua tosiaa enää n 4 kuukautta Suomessa :OO :--D

    VastaaPoista
  11. kiitos!!! :D kyllä se hostperhe sulleki kohta tulee!

    VastaaPoista
  12. oho kestipä sulla kauan et afs laitto vahvistuksen! mulla meni silleen et lauantaina hostperhe laitto sähköpostin ja heti maanantaina tuli afs:ltä viestii eli kesti vaan kaks päivää :D mut paljon onnee, sunki perhe kuulostaa tosi ihanalta!! (:

    VastaaPoista
  13. jep, nii kesti! mikä lie viivästytti hahah:D mut jeee kiitti! :)

    VastaaPoista
  14. Kuulostaa aivan ihanalta, paljon paljon onnea sulle sinne jo nyt! :)
    Itse en uskaltaisi noin lähteä maailmalle, mutta todella ihanan kuuloista :D
    Jään lukijaksi :)
    Toivottavasti kävisit katsomassa blogini, vaikkei se olekaan vaihtovuosi painoitteinen: remixofthelife-suvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Kiitti paljon! :) Käyn tsekkaas sun blogin!

    VastaaPoista