4/10/2013

Spring Break part 1

Viime viikolla meillä oli spring break ja menin hostperheen, hostisän tyttären perheen, hostveljen kaverin ja hostäidin kaverin sekä sen pojan kanssa South Carolinaan. Lähettiin ajamaan aikasin perjantai-aamulla kohti North Carolinaa, jossa tavattiin sitten myöhemmin hostäidin veli ja sen perhe ja mentiin niiden kanssa Outback-ravintolaan sekä vietettiin sitten yks yö hotellissa. Ajettiin sinne West Virginian ja Virginian kautta ja ne maisemat oli ihan mielettömät! Ajeltiin vuorien läpi ja heh otin auton ikkunan läpi kuvia! 


Tossa vikassa kuvassa mun ja hostsiskon hotellihuone! Meillä piti olla yks sviitti, mutta hostisä sotki sit sen varauksen kanssa niin saatiin sen sijaan neljä normaalia kahen hengen huonetta. Lauantaiaamulla joskus yheltätoista jatkettiin matkaa South Carolinaan, Isle of Palmsiin, mistä hostit oli vuokrannu rantatalon viikoks :)


Taas näitä autosta otettuja kuvia, mut kattokaa noita siltoja! Hulluu! 


Siinä näkyy jo Atlanti! Seuraavassa postauksessa sit kerron ekoista päivistä :)

6 kommenttia:

  1. Mikä sun enkku oli koulussa ennen amerikkaan lähtöä? :)

    VastaaPoista
  2. Ihan outoja nuo sillat! :D Varsinkin tuo toisiksi viimeinen kuva, suu loksahti kyllä auki ihmetyksestä!

    http://travellingwithninni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. moi! kysyisin paria juttua vaihtarivuodesta :)
    1. paljonko otit rahaa mukaan?
    2. onko se riittänyt?
    3. paljonko suunnilleen käytät kuukaudessa?
    4. miten paljon halvempaa siellä on?
    5. suositteletko vaihtarivuotta?
    kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi!
      1. Muistaakseni Suomessa vaihdoin sen verran euroja dollareiks et mulla oli 100 dollaria käteisenä. Sit mulla oli vaan tilillä jonkun verran rahaa, mitä mul nyt sil hetkellä siel oli :D
      2. Saan mun vanhemmilta rahaa, kun tarviin nii joo on riittäny!
      3. Riippuu ihan kuukaudesta, joskus jos meen shoppailemaan tai tarvii ostaa jotain vähän enemmän nii menee 300 dollaria (usein menny enemmänkin hehheh..) mut hyvinä kuukausina menee alle 100 dollarii!
      4. En muista Suomen hintoja oikeestaan yhtää, mut kyl tääl on jonkun verran halvempaa. Jos vertaa vaikka cd-levyjä. Uudet artistien albumit Suomessa maksaa joku 22 euroa tai enemmän, mutta täällä uusimmat albumit maksaa 15 dollaria eli 11 euroa!
      5. Suosittelen :) rohkeesti hakemaan vaihtariksi!

      Poista