4/25/2013

Spring Break part 4

Alkaa vähän kiiret tulee näiden spring break-postausten kanssa, kun huomenna on lähtö Washington DC ja New York Cityyn kuudeks päiväks ja sit sen jälkeen täytyy tehä niistä postaukset.. kokeillaan nyt saada mahdollisimman paljon kuvia laitettua spring breakista, en voi jättää niitä pois täält blogista :)

                                      

Seuraavina päivinä käytiin hostisän tyttären ja hostsiskon kanssa kiertelemässä Isle of Palmsin turistikauppoja ja mentiin taas rannalle. Yhtenä päivänä menin hostäidin kaverin (tossa vikassa kuvassa toi lila-hupparinen) ja sen pojan (toi surullisen näkönen poika:D) Charlestoniin sellaseen kauppahalli-tyyppiseen paikkaan. Sen jälkeen mentiin hostäidin kaverin Kimin siskon luo ja käytiin hakee ruokaa ja katottiin niillä Indiansien baseball-peliä. Unohdin ottaa Charlestonista kuvia, et sielt nyt on vaa toi silta-kuva ja ne kaks seuraavaa.. heh. 

Yhtenä aamuna herättiin aikasin kattomaan auringonnousua rannalle ja oli kyl upeen näköstä! Ainoot jotka heräs oli hostäiti, hostveli ja sen kaveri, hostisän tytär ja sen poika sekä minä. Mentiin sen jälkee aamupalalle IHOP:iin (=International House of Pancakes). Toi vika kuva on otettu yhessä Gilligan's-ravintolassa minne mentiin yks ilta syömään. Kuvasta puuttuu hostveli, sen kaveri ja hostisän tyttären poika :D

Vielä yks spring break-postaus tän jälkeen jeejee

4 kommenttia:

  1. Aivan mahtavat nuo auringonlasku kuvat! Ois ihan mahtavaa jos itekkin pääsisin kuvaaman tollasen auringonlaskun. Oon mä nyt Afrikan auringonlaskun kuvannu ja se oli mahtava, mutta ei noin täydellinen! :)

    http://travellingwithninni.blogspot.fi/

    VastaaPoista