12/21/2012

Pähkinänsärkijä ja joululoma

Viime lauantaina ajettiin hostäidin ja -siskon kanssa Ohion pääkaupunkiin Columbukseen kattomaan Pähkinänsärkijä-baletti (Nutcracker). Se oli ihan jees vaiks mä en oo mikään baletin suurin fani! Mut osashan ne tanssii ja se oli kivan joulunen :) Baletin jälkeen mentii Mitchell's steakhouseen syömään ja sit illalla suunnattiin takasin Medinaan.


Tällä viikolla koulussa ei ollu mitään erikoista.. Sen Connecticutin kouluampumisen takii meillä oli koko viikon kolme tai neljä poliisia kävelemässä ympäri koulua ja tänään perjantaina oli ampumisuhkaus, mut mitään ei tapahtunu. Joku vaan uhkaili.. En menny tänään ees kouluun, koska melkein joka aineessa oltais katottu vaan leffoja nii hostit anto luvan jäädä kotiin! Nyt alko kans joululoma :) Ja tänään on satanu lunta koko päivän, me ehkä saadaankin valkonen joulu jeeeee


Me vietetään joulua ihan täällä kotona, tänne pitäis tulla näiden lähisukua et joku 40 ihmistä pitäs 25.päivä olla sit tääl talos pyörimäs :D Ja tulin eilen kipeeks tälleen sopivasti joululomaks jesjes!

Hyvää Joulua!♥

2 kommenttia:

  1. Hyvää jouluu eskosein!!! <3 toivoopi: joulu-marza ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaah hyvää joulua marza! ♥ t. joulu-esko XD

      Poista