12/04/2012

Christmas lights & hockey!

IMG_1328IMG_1319IMG_1321IMG_1330IMG_1331IMG_1338IMG_1348
Gazebo Medinan keskustassa! 

IMG_1361IMG_1362
Lauantaina käytiin hostäidin ja -siskon kanssa kattomassa yhtä taloa täällä Medinassa, missä oli sellanen 20 minuutin jouluvalo-show :D Se oli siis ihan normi omakotitalo, mut ne oli "vähän" panostanu noihin joulukoristeisiin (ja musiikkiin ja screeneihin ja SAIPPUAKUPLIIN. Kuvissa oleva talo on siis se talo, ei tää mun jenkkikoti :) Se oli kyl ihan sika hieno, vaiks kylläki ihan älytönt sähkön tuhlausta mut upee anyways. Only in America ;D Sen jälkeen mentiin hakee jätskii Handelsista ja mentiin johonkin Fairgrounds-paikkaan missä pääs auton kans ajamaan jouluvaloin koristellun farmin läpi hahah... odotukset oli korkeella mut se olikin iha surkee! Toi WORLD- ja PEACE-teksti on sieltä ja sitten toi poro :) Ton jälkeen suunnattiin viel Medinan public squarelle mikä on kans koristeltu ihan sika kivasti mut kameran linssin läpi ne valot ei ollu nii hienoja ni en ottanu kuvia muutakun tosta gazebosta. Oli kyl upee!! Tän jälkeen mentiin kotiin ja KOOTTIIN meiän joulukuusi (joo toi on muovikuusi..) ja sit laitettiin sisälle muutenkin joulukoristeita. Melkein kaikki näiden joulukuusen koristeet oli niitten omia tekemiä ja niis koristeissa oli niiden naamojen kuvii?! Voi hyvää päivää oikeesti.. katoin vaan niit koristeit et ei voi olla totta... jokases tyylii näiden lasten koulukuvia yms. Antakaa mun kaikki kestää haha!

Sunnuntaina menin kavereitten kanssa Medinan nuorten jääkiekkopeliin Strongsvilleen. Se oli mun eka lätkäpeli täällä ja siel oli kyl tosi kivaa, varmaan kivempaa kun niissä Amerikan jalkapallo-peleissä :D Medina voitti North Royaltonin 5-1 (odotetusti hehheh!)!!
IMG_1382IMG_1386IMG_1391
Medina on vihreessä paidassa! :)

Kolme viikkoo kouluu jäljellä ja sit nyt jo kovin odotettu joululoma!♥ Tulispa se nopeesti!

8 kommenttia:

  1. hullun hieno tuo talo! :)

    VastaaPoista
  2. ooo! kivat noi jouluvalot, kiva panostus ollu :D toi on just tommone jenkkistyle! hahaha mitäääh noi omat naamat joulukoristeis XDD ei oo totta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep! :D ja hahhahh niimpä... näil omii kuvii ympäri taloo jo muutenki nii nyt piti viel joulukuusenki tunkee :D:D

      Poista
  3. aivan järkky toi talo... xD ehtisiks muute kattoo linnajuhlii?? :D T.marza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitämitämitä! Toi talo on just hieno :D ja ehtisin näkee about viimesen vartin, en nähny sitä kättelyosuutta ollenkaa :/

      Poista
  4. Jos hakee AFS:n kautta USA:han, niin saako siihen aluevalintaan vaikuttaa millään tavalla? Meinaan pelottaa vaan, että jos joudun Alaskaan..
    Ja missä vaiheessa saan tietää minne päin oon menossa?

    P.S. Aivan mahtava blogi! Tosi kiva lukee sun postauksii :)

    VastaaPoista
  5. AFS:n kautta ei voi tehä aluevalintaa. Muaki pelotti sillon et joudun Alaskaan mut näin jälkeenpäin ajateltuna ei se niin kamalaa varmaan ois ollukaa :) kannattaa pysyy positiivisena ja olla avoin kaikil paikoil! Sijotustiedot voi saada millon vaan tammi-elokuun välillä tai kai voi aikasemminki voi saada mut se on tosi harvinaist. Ja kiitos paljon! :)

    VastaaPoista