12/09/2012

Kysykää!

Nyt, kun mulla on jo yli 200 lukijaa niin aattelin et voisin tehä kysymyspostauksen, jos teillä vaan on kysymyksiä! Joten kysykää multa mistä vaan :) koitan parhaani mukaan vastata!

KYSY ASK FRÅGA
!!!

33 kommenttia:

  1. Hei mulla ois pari ehkä ihan tyhmää kysymystä, mutta oon ite suunitelemassa lähteä vaihto oppilaaksi AFS:n kautta, joten: Jos menee USA:n niin onko ennen sitä jonkinlaiset kokeet? & jos on niin oliko se kauheen haasteellinen, ite kun en englantia niin täydellisesti osaa niin mietiskelen tässä näin, haha (:
    http://juliasipila.blogspot.se/

    VastaaPoista
  2. Millaista oli sopeutua niin erilaiseen kulttuuriin ? :)

    VastaaPoista
  3. Tota noin mikä sua pelotti tai stressasi eniten ennen vaihtovuotta? Suosittelisitko vaihtovuotta kaikille niille ketkä siihen saa mahdollisuuden?

    VastaaPoista
  4. Kuka maksaa sun vaihtarivuoden ? (jos sitä nyt ees saa kysyy) ja paljon tommone suunnilleen maksaa ? :)

    VastaaPoista
  5. Miten vietät vapaa-aikaa?
    Ootko tutustunu helposti uusiin ihmisiin ja saanu kavereita?
    Mitä vinkkei tuleville vaihtareille? :)

    VastaaPoista
  6. Järjestääkö AFS jotain vaihtarimatkoja vaihtovuoden aikana, jos kyllä niin paljonko ne suunnilleen maksaa ? Onko sulla mahdollista ottaa vaihtovuoden aikana amerikkalaisen ajokortin, paljonko se maksais ? Mitä tuohon AFS ohjelmahintaan sisältyy, eli paljonko tulee maksuja tuon ohjelmahinnan lisäks ? :)

    VastaaPoista
  7. Saako AFSn kautta tehdä sellaisen aluevalinnan, jos lähtee Jenkkeihin ? Teitkö sä sellaisen aluevalinnan ? :)

    VastaaPoista
  8. Miten hyvin sait ystäviä?

    VastaaPoista
  9. Tulisitko pian suomeen? :( Baarit odottaa;) pus saara

    VastaaPoista
  10. Otettiinko sut hyvin vastaan? Saitko sä kavereita/ystäviä esim. koulusta, pitiks sun tehä ite alote?

    VastaaPoista
  11. Juoko nuoret usassa paljon? Entä polttaako?

    VastaaPoista
  12. oliks koulussa alussa vaikee pysyy mukana vai onko vieläkin? onko sulla sanakirja mukana tunneilla tai oliko alussa? teetkö kaikki kokeet? pääsitkö/olisitko päässyt kaikkiin koulun clubeihin, jos olisit halunnu, onko niihin pääsykokeet tms? onko sun koulussa glee-kuoroo? paljonko sulla menee kuukaudessa rahaa, mihin menee eniten? otatko kouluun kotoa eväät vai syötkö koulun ruokaa? millasta ruokaa sun hostperhe laittaa, terveellistä? onko usassa miten mahdollista syödä terveellisesti verrattuna suomeen? katotko tarkasti mitä syöt vai syötkö vaan kaikkia herkkuja ihan huoletta? miten suhun suhtauduttiin ekoina päivinä koulussa ja ootko vieläkin ns. "julkkis"? onko sun koulu kauheen tiukka, pitikö olla esim. otettuna tietyt rokotukset ja testit tehtynä? mikä on ollu paras hetki tähän mennessä? onko ikävä suomalaista joulua? viihdytkö paremmin usassa vai suomessa? mitä vinkkejä sulla on tuleville vaihto-oppilaille? tossa muutama :D

    VastaaPoista
  13. mihin osavaltioon oisit halunnu? ootko tyytyväinen tänhetkiseen?
    onko koulussa rankkaa?
    kuinka iso koulu sulla on?

    VastaaPoista
  14. Ketä ikävöit eniten Suomessa? Kun tulet takaisin ketä haluisit olevan vastassa lentokentällä? Kuinka paljon paremmat shoppailu mahdollisuudet siellä on verrattuna turkuun? xD t.rakkaasi padelta <3

    VastaaPoista
  15. luokitellaanko sun koulussa ihmisiä esim. suositummat ja vähemmän suositut? onko koulussasi ns. kuningatarta? oletko koulussasi suosittu? millaisia vaatteita jenkkikouluissa käytetään? entä reput/lauku, millaisia?

    VastaaPoista
  16. miten erilaista koulunkäynti on jenkeissä? mikä sai sut lähtemään sinne? suositteletko vaihtarivuotta muille? :)

    VastaaPoista
  17. otitko jenkkeihin mukaan sun puhelimes suomesta? tai siis toimiiks se puhelin jos ostat siihen jenkeissä uuden sim-kortin? vai pitääks ostaa kokonaan uus puhelin?

    VastaaPoista
  18. miten puhuttelet opettajia koulussa? oliko helppoa oppia tarvittavaa sanastoa?

    VastaaPoista
  19. Onko sua pyydetty treffeille?;)Ja tuleeko miehet siellä juttelemaan helpommin kuin Suomessa?

    VastaaPoista
  20. onko lukio samanlaista kuin amerikkalaisissa teinileffoissa? onko kiitospäivä ja joulun aika olleet sellaisia kuin odotit? onko kielitaitosi kehittynyt paljon? mitä kaverisi ovat sanoneet kun olet puhunut suomea? pelkäätkö että et osaa ruotsia enää ollenkaan kun tulet takaisin suomeen?

    VastaaPoista
  21. Kauanko kesti että aloit löytää luokkiin helposti ja onko se koulu iso ? :D

    VastaaPoista
  22. oletko potenut koti-ikävää? jos, niin millaisia tapoja sulla on selvitä siitä?

    VastaaPoista
  23. Pystytkö olemaan isäntäperheessä ihan ku omassa kodissa? Entä millanen taso teidän koulun joukkueissa on, onks niihin vaikee päästä?

    VastaaPoista
  24. Onko sun koulussa muita vaihtareita? Onko muita suomalaisia?

    VastaaPoista
  25. Mitä oot kaivannut eniten suomesta???

    VastaaPoista
  26. Oon itekkki lähössä vaihtoon 2014 ja oon nyt kattellu eri järjestöjä, miten sä päädyit just AFS? Ja milleset kokemukset sulla on nyt tästä järjestöstä?
    Tää on nimittäin yks mun potenttiaalinen vaihtoehto järjestöksi nii ois kiva kuulla jonku vaihtarin kokemuksii :))

    VastaaPoista
  27. Mitä kaikkee oot oppinu tän menneen neljän kuukauden aikana (esim ittestäs, suomesta, amerikkalaisista)? Onks jotain mitä tekisit eritavalla? Ärsyttävin piirre amerikkalaisissa? Mitä kaipaat eniten suomesta? Mitä tuut kaipaan Amerikasta vaihto vuoden loputtua? Paras ruoka mitä oot syöny siellä?

    VastaaPoista
  28. saitko nopeesti ystävii/kavereit niinku esim. koulussa, vai huomasko kaikki sut vasta ku kuuli et oot vaihtari suomesta?

    VastaaPoista
  29. Onko sulla ollut koko ajan noin mukavaa ja hauskaa ku postauksistas saa käsitykseks vai onko ollu mitään pettymyksii tai koti-ikävää tai yleensäkki negatiivisa asioita ??

    Ja onko se oikeesti niinku kaikis leffois ett no amerikkalaista jalkapalloo pelaavat jätkät on koulun hott stuff ja cheerleaderit taas muijista hott stuff? :D

    VastaaPoista
  30. Mitkä on susta AFS:n vahvuudet? Entäpä heikkoudet?

    VastaaPoista
  31. miten paljon otit vaatteita mukaan kun lähit sinne? :D vai lähitkö sil asenteella et ostat sit uusia? joudutko ostamaa uuden laukun ku tuut takasi vai meinaaksä mahduttaa sun kamat samoihi laukkuihi ku mil menit sinne? mikä sun enkun numero oli ennen vaihtariks lähtöö? millanen on sun tavallinen päivä? =)

    VastaaPoista
  32. Onko totta, että jenkeissä vaihtarit ei saa olla varsity joukkueissa? Jostain kuulin, että jos haluaa olla varsityssä, niin joutuu maksamaan jotain maksuja tms...

    VastaaPoista