11/26/2012

Thanksgiving

Nyt mun elämäni ensimmäinen thanksgiving on vietetty ja thanksgiving breakin viimenen päivä on käynnissä.. huomen taas kouluun "jee"! Thanksgivingiä vietettiin torstaina 22.päivä marraskuuta ja eka päivä lomaa meillä oli keskiviikkona, jolloin menin shoppailemaan Sarahin ja Melissan kanssa. Mutta torstaina menin hostperheen ja hostisän veljen sekä sen vaimon kanssa lähellä olevalle Country Clubille syömään thanksgiving dinner.
 thanksgiving (2)thanksgiving (4)thanksgiving (3)

Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon! Yleensä siis thanksgivinginä syödään kalkkunaa, perunamuusia, sweet potatoes mikä on varmaan sit bataattia(?), karpalohilloo, stuffingia yms.. Täällä oli kans kalkkunan lisäks kinkkua et toi oli vähänniinku jouluateria haha! Torstai-illalla menin sit vielä mun aluevalvojan luo ja vuorossa oli thanksgiving dinner #2.. Siellä oli myös aluevalvojan eli Pattin äiti, Pattin sisko&sen kihlattu ja Pattin siskontytär ja sen poikaystävä. Aluevalvojan luona oli kyl tosi kivaa! Sitten, kun kaikki muut lähti nii me mentiin Pattin kanssa Walmartiin. Vuorossa oli black friday! Black Friday on siis tää päivä thanksgivingin jälkeen, millon kaikissa kaupoissa on ihan hullut alennukset ja ihmisiä on tosi paljon liikenteessä! Melkein kaikki kaupat aukes keskiyöllä, mutta muutamat kaupat niinkun Walmart aukes jo klo 20. Niin mentiin Pattin kanssa tosiaan Walmartiin, koska se halus ostaa iPadin. Jonotettiin siellä sitten kaks tuntia (♥) ja viimein puol yheltätoista päästiin pois kaupasta iPad kainalossa! Sen jälkeen Patti vei mut kotiin, vaihdoin vaatteet ja lähin samantien Sarahin, Laurenin ja Kelseyn kanssa ostoskeskukseen black friday-shoppailemaan! Oltiin siel ostarilla puol kaheltatoista odottamassa kauppojen aukemista varmaan jonkun yli tuhannen muun ihmisen kanssa... Victoria's Secretin edessä odotti varmaan joku yli 500 tyttöä ja se oli ihan hulluu mitä tappeluita siellä synty ennen ku kaupan ovet edes aukes!

  1122122355 

 Huono android-laatu tossa kuvassa, mut tossa on OSA siitä jengistä, mikä odotti Victoria's Secretin aukeamista :D Toi jono jatku viel pitkälle! Me ei ees yritetty mennä tonne kauppaan... Shoppailtiin sit muissa kaupoissa ja lähettiin pois joskus kahen jälkeen :) Sen jälkeen mentiin Kelseylle vaan hengailee ja sit menin kotiin puol viiden aikaan aamulla haha! Perjantaina katoin sit vaan jouluelokuvia hostsiskon kanssa ja hostäiti kokkaili lauantaita varten, koska sillon meille tuli vieraita ja me vietettiin thanksgivingiä kotona (mun kolmatta thanksgivingiä...). Perjantaina tänne tuli kans LUNTA! Ei kyllä hirveesti, mutta tuli kuitenkin!
  thanksgiving (5)thanksgiving (6)

Lauantaina meille sit tuli hostäidin veli ja sen vaimo Pennsylvaniasta, hostisän sisko, hostisän tytär ja sen mies+lapset ja hostäidin kaveri ja sen 7v lapsi :) Tässä nyt vaan kuvia ruuista:
thanksgiving (25)
thanksgiving (13)thanksgiving (20)thanksgiving (26)thanksgiving (11)
Kaikki ei ollu juhlatuulel.. :D 

Nyt on siis Thanksgiving ohi ja seuraavaks alle kuukauden päästä on JOULU!♥

Tähän loppuun laitan viel pari kuvaa yheltä lenkkipolulta, minkä vast nyt vähän aikaa sitten oon löytäny tästä talon läheltä!
11101216051110121605a1110121605b

4 kommenttia:

  1. Oi ihanan näköstä siellä, aurinko paistaa vielä hyvin. Täällä Pohjois-Suomessa ei paljoa enää aurinkoa näy ja sekin käväsee pari tuntia joskus ku oon koulussa :( nyyh.
    Hyviltä näyttää noi ruuat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toi on kyl tosi ärsyttävää Suomessa ku aurinko paistaa vaan sen pari tuntii ja neki tunnit täytyy viettää koulussa! Ja jep, eikö näytäkin! :D

      Poista
  2. Ihania kuvia! Voisitko joskus tehdä videopostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Joo voin koittaa saada aikaseks kuvattuu :) sit kun hostit ei oo kotona haha!

      Poista