6/26/2012

juhannus

Moi taas! Tän vuoden juhannus kului Turun saaristossa Nauvossa Saaran kanssa. Lähettiin veneellä meiän mökille torstaina, oli tosi kiva aurinkoinen ilma mut ihan pirun kylmä tuuli! Matkalla pysähdyttiin Paraisten Heseen, en oo ennen mennyt Heseen veneellä XD Haettiin ruuat ja jatkettiin matkaan ja loppujen lopuks päästiin sit mökille.





eka partyboat meni väärää suuntaa...... :(


Torstai-ilta meni siinä, kun yritettiin saada nettii toimimaan ja saatiinki se toimimaan loppujen lopuks, mut vaa pätkittäin... :D Perjantaina iltapäivällä mentiin syömään mun vanhempien kanssa Nauvon keskustassa olevaan ravintolaan! Edessä oli siis taas venematka...







Hyvän ruuan jälkeen lähettiin kävelee Saaran kans Nauvon vierasvenesatamaan, koska illalla siellä olis luvassa Beach partyt! Siel oli jo sillon ihan sairaasti väkeä ja telttoja! Hetken mietittiin (tai no mä mietin) et mennäänks me sinne ollenkaan mut päätettiin sit mennä sinne sekaan telttoinemme ja onneks päätettiin niin! En edes tajua miks sellasta asiaakin piti miettiä.. XD Lähettiin siis ton ruokailun ja venesataman tsekkauksen jälkeen takasin mökille valmistautuu iltaa varten ja sit illalla mentiin sinne. Siellä oli tosi kivaa, paljon tuttuja ja uusii tuttuja! Meiän teltta kyl oltiin jossain vaiheessa yötä vedetty irti maasta ja Saaran makuupussi viety.. :D Hyvin valvotun yön jälkeen haluttiin aamulla vaan nopeasti pois sieltä, koska oli tosi kylmä ja sateinen ilma. Kun päästiin takasin mökille lauantaiaamulla niin nukuttiin ehkä yks tunti ja sitten vietettiin meiän mökkijuhannusta saunoen yms! :)






Sunnuntaiyönä nukuttiin vähäiset 14,5 tuntia ja sit lähettiinkin melkein jo ajamaan kohti Åboa :) Oli kiva juhannus ja sori, kun sieltä beach partyista ei tullut otettua yhtäkään kuvaa! Eikä oikeestaan meiän mökkijuhannuksen vietostakaan...

Ja jos joku ei huomannut niin VÄRJÄSIN HIUKSET. Melkeen kymmenen vuotta mulla oli pitkät blondit hiukset ja nyt mulla on lyhyemmät vaaleen ruskeet! Nyt vähän kaduttaa, enemmän kyl näitten hiusten pituus.. Vad tycker du om mitt hår??

näissä noi hiukset ei näytä niin ruskeelta kun ne oikeesti on!


Hej då!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti