5/28/2012

past few days

¡Hola!
Nyt ku espanjan koe on ohi ja ehkä jopa vältyin uusinnalta, nii on aika kirjottaa tänneki jotain! Koeviikko on siis viel käynnissä, neljä koetta takana ja kaks edessä. Huomen on englannin koe, tuskinpa tuottaa suurempii vaikeuksii :) Lukemisen sijast oon nyt kuluneil viikoil kattonu Pretty Little Liarsii netistä, katoin jo ykkös- ja kakkoskaudet!! Kolmatta kautta odotellessa... Subilta tota ohjelmaa on tullu vast kolme jaksoo eheee.... :D:D Oikeesti kattokaa sitä sarjaa, se on ihan älyttömän hyvä ja Ian Harding! (mainostusXD)
Täl koeviikol motivaatio on siis tosiaan tippunu entisestää, varsinki ku on ollu tosi kuumii päiviä! Nyt ne kuumat päivät on kyl sit vissiin ohi vähäks aikaa....... Enää tää viikko koulua ja sitte onki suomalaisest koulust pieni n. 14kk tauko ;)
Viime perjantaina oltiin kaveriporukal yhellä kaverilla grillailemassa ja jutskailemassa, viettääs iltaa. Lauantaina menin Marin luo viettää euroviisuiltaa ja jee meiän (ja monen muunki) suosikki voitti! ;) Ens vuonna ne olis sitte Ruotsissa, ja ois kyl kiva mennä mut enpäs voikaan :(:(:(



Oli mulla vaihtariasiaakin!! 
Eilen puhuin hostperheen kans ekaa kertaa skypessä ja voin sanoo et APUA. En oikeesti ihmettele, jos ne soittaa AFS:lle ja ilmottaa haluavansa peruu mun hostaamisen :D:D:D No joo okei ei se nyt menny nii kamalasti, mut oikeesti tuntu siltä ku oisin unohtanu koko englannin kielen! En saanu mitää järkevää sanottua ja sanoin "yes" ja "yeah" varmaan joku 100000 kertaa.... XD En ees ollu sen puhelun aikana mitenkää jännittyny, ehkä siin aluks vähän mut en sit enää myöhemmin! Hahah voi ei..... Hostiskä oli lähettäny mulle sähköpostii sen skypettelyn jälkee, et "oli kivaa puhuu sun kanssa skypessä, huomasin et olit vähän jännittynyt!!" heheeeeeeeee voi eiii :D No joo, ehkä pääsen yli tästä ja seuraavaks ku puhun niiden kans taas skypessä, saan sanottuu jotain järkevää ja kunnon englannin kielellä! Mut siis hostit vaikutti tosi kivoilta ja mun hostsiskolla ja -veljellä oli Suomi-paidat päällä, hahahhah ihania!

Tänää AFS oli lähettäny sähköpostii koskien jotain päivitettyjä terveyslomakkeita, eli siis joku sellanen pitää tässä täytellä ja palauttaa AFS:n toimistolle elokuun alkuun mennessä :) Siinä oli kans joku statement, mut en avannu niit tiedostoja ni en oikeen tajunnu mikä se oli. Joku, mikä pitää lukee läpi ja allekirjottaa.


Ah, oon nii koukus tähän biisiin!
¡Hasta luego!

6 kommenttia:

  1. hiukan kivaa ku skypeiilit sun perheen kaa :D mä luulen et mul kävis ihan samalailla et olisin vaa ''yes yes'' ja ''yeah'' kaikkeen mitä ne sanoo XD

    VastaaPoista
  2. ja hirveitä rokotusjuttuja taas ! Mut voi vitsi, hiuka kiva et pääsit juttelemaan hostperhees kanssa, oon niin kade ! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepjep! voii, toivottavasti sulleki löytyy koht hostperhe!! :)) vois löytyy vaiks ohiost ;)

      Poista
  3. Haha jep ! tai ees siit läheltä ;)

    VastaaPoista