5/09/2012

lähtöpäivä-tietoaa!

AFS lähetti tänään sähköpostii lähtöpäivistä (ja paluupäivästä...)! 

Eli 9.ELOKUUTA MÄ LÄHDEN KOHTI AMÉRICAA! En tiiä vielä, lennänkö Chicagon vai New Yorkin kautta Ohioon mut sekin tässä joku päivä selkenee :):) Jos lennän Chicagon kautta niin siinä on sit välilasku Amsterdamissa, New Yorkin lento ois suora. Will see, will see! Ja lento Amsterdamiin lähtee ihanasti kello 06:35 aamulla kun taas New Yorkin lento kello 14:10 iltapäivällä. Eli siis toivon, et lennän New Yorkin kautta XD
Tän viikon perjantaist sunnuntaihin on AFS orientaatioleiri muiden ihanaisten ja ihamiesten kans Turkkuses! Sitä odotelles ;)

16 koulupäivää jäljellä ja siihen sisältyy koeviikko... Mihin tää aika on menny?! Vastahan tein kurssivalintoi ykkösvuodel, hui! 


5 kommenttia:

  1. Hej! Vähä kivaa! Mullekkin tuli just tänää lähtöpäivä selville, mut sä pääset näköjään liikkeelle meistä kahesta nopeemmin :-D

    VastaaPoista
  2. epistääää, tuntuu että vaikka kuin monet tietää mihin lähtee ja millon... mutt ite en tiiä viell mitää :DD Tulispa ne perhetiedot jo :)! Mutta onnee sulle , kuulostaa tosi muksalta kaikki toi suunnittelu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl sulleki tulee ne tiedot, ne tulee sillon ku niit vähiten odottaa!! :D ehkä sut on jo valittu ja nyt se tieto on vaa jumis siel jenkeis ;)

      Poista
    2. hah, toivotaan :)!

      Poista