5/15/2012

AFS orientaatioleiri

Viime viikonloppuna oli AFS:n lähtöorientaatioleiri. Siellä oli siis kaheksan nyt elokuussa lähtevää vaihtaria ja sitte nyt Suomessa melkein vuoden olleita vaihtareita joku kakskymmentä varmaan! Ainakin enemmän kun meitä suomalaisia lähteviä vaihtareita.. :D Viikonloppu oli mun mielest tosi kiva, ihmisiin tutustu ihan yllättävän nopeesti! Ekana iltana olin tutustunu jo moneen hyvin, etenki huonekavereihin(!!!!), et tuntu hassulta et sinä päivänä vast tutustuttiin. :D

Ekana iltana ei tehty muuta kun leikittiin tutustumisleikkejä, katottiin Suomen pelii Kanadaa vastaan, syötiin karkkii ja juteltii muiden kanssa. Ne vaihtarit, jotka tuli viime kesänä Suomeen vaihtoon, oli hirveen puheliaita ja kivoja, tosi moni tuli kans juttelee meille suomeks :-) Ne oli ihan järkyttävän hyviä puhumaan suomee!
Tokana päivänä meil oli monta eri sessiota pelkästään suomi-ryhmän kanssa (ja muutama sekaryhmän kans). Juteltiin kulttuureista ja kaikista vaihtoon liittyvistä asioista ja saatiin kysyy niiltä vetäjiltä mitä vaan. Oli se ihan kivaa, ehkä vähän tylsää :D Illal oli sauna ja kaikki muut paitsi suomalaiset (miinus Neea ja Maija) meni saunomaan ja UIMAAN!!! Hullui kaikki! :D No mut me toimittiin sit siellä laiturilla ja rannalla kuvaajina ;) Sit sen jälkeen paistettii makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla. Mun takki haisee vieläki ihan savulta, NICE. Lopuks oli viel iltaohjelma ja se loppu varmaan joskus puol kahelta :D Sen jälkeen juteltii vielä niiden vaihtareiden kanssa, tai oikeestaan yhen tytön kans, joka on kotosin Alaskasta. Sit valvottiin vielä omas huoneessa Essin kans puol neljään!
Sunnuntaina oli viel yks sessio, sit siivottiin ja leikittiin pihalla pari leikkii. Leirin jälkeen menin suoraa ravintolaan missä vietettii perheen ja muutaman sukulaisen kans äitienpäivää. Illemmalla sitten pääsin viimein kotiin ja sen illan pilas Suomen 5-0 häviö USAlle! xD  

Täs on nyt kuvii leiristä, suurimmaks osaks kuvis on kyl Essi, Erika ja Maija eli huonetoverit mut on siellä muutakin! Varsågod!




hullut!






porilaiset poseeraa XD
mä en tajuu miten nää kuvat meni tällai vinosti...



huonekamut! :-)

Seuraavan kerran nään noitten suomalaisten lähtevien vaihtareiden kans varmaan sitte viisumihaastattelussa :) Jee olispa jo kesäkuu, haluun nähä kaikki taas!

Järkytystä herättänyt video! xD

11 kommenttia:

  1. voi sul on ihana blogi! :) jään kyllä seuraamaan luultavasti koko sun vaihtovuoden ajaksi!!

    VastaaPoista
  2. oli kyl kivaa!! :) oon aika onnistunu tos yhes kuvas...... :D

    VastaaPoista
  3. ketä on kirjottanu salo toho tauluun? :D tai toisin sanoe et kuka asuu siel? :DD

    VastaaPoista
  4. näin sut täl viikol turussa shoppailemassa! :D
    meinasin moikata sul, mut sit tajusin et eihän me ees tunneta (;
    mut oli kiva nähä sut, vaan tunnistaen blogin kautta ((:

    VastaaPoista