5/02/2013

Washington DC

Olin AFS:n järjestämällä vapaaehtoisella Washington DC & New York City-matkalla viime viikon torstaista tän viikon maanantaihin. Ajettiin bussilla ensin Washingtoniin ja oltiin siellä pari yötä ja kierreltiin nähtävyyksiä yms :) Saatiin myös vapaa-aikaa, jolloin vuokrattiin saksalaisten Taminan ja Evan, ranskalaisen Marien ja ruotsalaisen Lisan kanssa pyörät ja ajeltiin ympäri Washingtonia! Siellä oli tosi kivaa ja joka päivä oli tosi lämmin ilma. Pääsin kans puhumaan suomea, koska siellä matkalla oli mun lisäks myös kolme muuta suomalaista :) lensin niiden kanssa sillon New Yorkiin ja tultiin samalla bussilla Ohioon, et tunsin ne jo ennestään! Laitan tähän nyt vaan niitä kuvia, koskat kuvat on kivempia kun teksti haha.
Amisheja!!
haha suomalaiset XD

Käytiin Smithsonian National Air & Space Museumissa, Arlington National Cemetarylla, Capitolilla, WWII memorialilla, jossain rahatehtaassa ja sit vikana iltana kierreltiin noita muistomerkkejä, kun niissä oli ne valot päällä :D Sitten otettiin suunnaks New York ja siitä sitte postausta seuraavaksi!

4 kommenttia:

  1. Hei pakko kysyy et mikä kamera ja objektiivi sulla on? Niin ja miten sopeuduit ja kuinka nopeesti Suomen ja Amerikan aikaeroihin? Ps. ihana blogi ja itte haluisin myös jossain vaiheessa lähtee vaihtoon tai jollekkin opiskelu/kielikurssille Jenkkeihin :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on Canon EOS 500d ja 18-200mm objektiivi :) sopeuduin tänne tosi nopeesti ja aikaeroon totuin jossain viikossa. Olin tosi väsyny sen koko ekan viikon!
    kiitti paljon :) hae rohkeesti vaan! jos et lukiossa haluu lähteä nii voithan sä sit johonkin yliopistovaihtoon hakee myös :)

    VastaaPoista