1/31/2013

AFS Midyear-orientaatio


Viime viikonloppuna mulla oli AFS:n midyear-orientaatio. Sinne tuli mun alueen vaihtarien lisäks toisen alueen vaihtarit, Greater Cleveland East-alueen vaihtarit. Se oli yhen yön orientaatio ja nukuttiin sellasessa mökkimäisessä rakennuksessa, missä oli niin kylmä! Oli kyl ihan sairaan kiva viikonloppu, meillä oli niitä perus ryhmäsessioita, missä keskusteltiin erilaisista vaihtariuteen kuuluvista asioista. Meillä oli siellä kans scavenger hunt eli "aarteen etsintä". Saatiin lista kaikenlaista tavaroista, muodostettiin joukkueet ja lähettiin ettimään tavaroita siitä listasta. Mun joukkueessa oli mun lisäks norjalainen poika, ruotsalainen tyttö ja sitten yks ruotsalainen poika, joka ei kyllä ollu vaihtari mutta se oli vierailemassa sen isän hostvanhempien luona (sillon kun se oli joskus vaihdossa ollu) ja se oli kuullu et lähellä on AFS:n leiri käynnissä ja se tuli sinne meiän kanssa illaks :D Meiän joukkueen nimi oli The Scandinavians. Ei voitettu.. Ja ne laitto mut puhuun ruotsii niiden kanssa, meiän joukkue ei englantii puhunu.. Selvisin kuitenkin hehe! 

Valvottiin se melkeen koko yö sen norjalaisen ja kahen chileläisen kanssa, mut luovutettiin sit seittämältä aamulla ja mentiin nukkuu tunniks. Sunnuntaiaamulla vaan siivottiin se rakennus ja pidettiin yks lyhyt koko ryhmän sessio. En malta oottaa seuraavaa AFS-tapahtumaa, mikä on Law Day helmikuun loppupuolella!


Leirillä oli vaihtareita Saksasta _viisi_, Italiasta, Thaimaasta, Chilestä, Japanista, Hong Kongista, Venäjältä, Ranskasta, Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Tunisiasta, Senegalista, Keniasta, Cameroonista, Espanjasta, Tsekistä, Sveitsistä, Kolumbiasta, Argentiinasta, Belgiasta ja sitten yks tyttö oli vissiin Intiasta.
1: Tamina/Saksa, 2: Marie/Ranska, 3: Lisa/Ruotsi ja Marie/Ranska, 4: Lisa/Ruotsi, 5: Lisa/Ruotsi, 6: Ben ja Tomas/ Chile
Scandinavians! Ylhäällä Norja ja Tanska, Alhaalla Ruotsi ja Suomi:) ollaa viel Suomen väreissäki!
Ootan kanssa innolla AFS:n New York/ Washington DC-matkaa! Se on huhtikuun lopussa et vielä on vähän aikaa siihen.. Varmaan kaikki vaihtarit täst midyear-orientaatiosta tulee sille matkalle niin siellä tulee olee niin kivaa! 

Tuolta leiriltä tulin sit kipeeks, maanantaina ja tiistaina olin kyl koulussa mutta tiistaina oli ihan sika huono olo ja kuntosalillaki meinasin pyörtyy. Tulin kotii ja mittasin kuumeen nii täällä mä nyt kärsin 39 asteen kuumeessa.. Tänään keskiviikkona en siis mennyt kouluun ja oon huomennakin kotona. Tästä selvitään!! 

Sunnuntaina hostäiti kerto mulle, että yks näiden koirista täytyy lopettaa. Sillä koiralla oli luusyöpä ja se oli kauheissa kivuissa.. Se vietiin lääkärille sit sunnuntaina (tai maanantaina?) :( 
Hej då ♥

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunis toi ruotsalainen tyttö! Ruotsille pisteet..

    VastaaPoista
  2. Hyviä kuvia! Mikä kamera sulla on:) ja paljo makso ja mistä ostit sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muakin kiinnostais kovasti tietää, sen verran hyviä kuvia! vaikka saisit varmaan upeita kuvia huonommallakin kameralla :)

      Poista
    2. oho sori en oo huomannu tätä kommenttia! mulla on canon eos 500d ja 18-200mm putki. joskus satunnaisesti laitan tänne kuvia mitkä oon ottanu mun kännykällä (joku android..) et ne ei oo hirveen hyvälaatusia :D ja kiitos :) sain mun kameran joskus rippilahjaks, se oli sillon lähemmäs 900e mut nyt se on halvempi aika reilustikin!

      Poista
  3. hyi vittu sä oot peruna.

    VastaaPoista