11/05/2012

Happy Halloween

Kurpitsan kaivertamista!

11031213311103121331aHalloween (4)Halloween (10)Halloween (14)

Trick or treat!

Halloween (12)Halloween (17)Halloween (20)Halloween (35)Halloween (32)Halloween (31) Viimeinkin pääsin kaivertamaan kurpitsan ja käymään trick or treating ovelta ovelle! Viime lauantaina aamupäivällä kaiversin kurpitsat hostsiskon ja -veljen kans, hostäiti ei halunnu kaivertaa nii se laitto sen kurpitsaan vaan tollaset osat kiinni nii toi on sit niinku se tyyppi Toy Storysta! Myöhemmin sinä päivänä menin mun kaverin Melissan luo, koska myöhemmin illalla me mentiin sit keräämään karkkii! Halloween "siirrettiin" tääl lauantaille sen hurrikaanin takii, oikeesti tää trick or treating piti olla keskiviikko-illalla. Täällä siis ei pelkästään pikkulapset mee trick or treating vaan myös High Schoolin vanhimpia, senioreita, näky keräämäs karkkii.. ja ne siis tosiaan menee collegeen ens vuonna :D Pukeuduttiin Melissan kans nörteiks ja oltiin kans kaksosia haha. Pari muutakin sen kaverii tuli meiän kans kerää karkkii ja mentiin sit tollasessa joukkiossa ovelta ovelle! Trick or treating oli kello 18-20 ja sen jälkeen mentiin takasin Melissalle, kaadettiin meiän karkkisaaliit lattialle ja juteltii ja syötiin niitä karkkeja. Sit Melissan äiti tilas meille pizzaa ja katottiin Bridesmaids- ja The Grinch-leffat ja me kaikki jäätiin sinne sleepoveriin :) Seuraava juhlapyhä onkin sit Thanksgiving ja sen jälkeen jo kovin odotettu JOULU♥

Muuten tänne ei kuulu mitään erikoista, viime viikko oli koulussa vähän erilainen ja rennompi. Tiistaina siis tosiaan koulut suljettiin niinkun aikasemmasta postauksesta kävi ilmi! Keskiviikkona sit jouduttiin palaamaan kouluun vaikka aika moni koulu Northeast Ohiossa piti ovensa suljettuina.. Torstaina meillä oli Early Release eli päästiin tuntia aikasemmin ja jokanen tunti oli vähän lyhyempi. Koulun jälkeen menin kuntosalille aka rec centerille Erinin ja Katien kanssa. Illalla menin hostperheen kanssa taas ulos syömään, me mentiin Red Lobsteriin. Inhoon äyriäisii mut siel oli kyl hyvää lohta! (ja suklaakakkuu..)

nam!
 Perjantaina meillä oli koulussa Pumpkin Launch eli jokanen (senior)fysiikan ryhmät oli rakentanut katapultin ja sit ne ampu kurpitsoja. Ne vissiin kisas et kenen kurpitsa lentää pisimmälle. Opettajat päästi oppilaat tunnilta kattomaan tota mut mulle osu just sellaset opettajat kohdalle et ne ei päästäny meit kattomaan tota.. Tai no US Historyssa kokeen jälkeen saatiin mennä ulos mut oli kyl tosi kylmä ilma et oltiin siellä joku viis minuuttia ja sit mentiin takasin sisälle! Siellä Pumpkin Launchissa sattu ja tapahtu, kun yks kurpitsa osu yhtä seniorpoikaa päähän ja se poika menetti tajuntansa... :D oivoi, se on kyl nyt ihan kunnossa. Perjantai-illalla menin Emilyn kanssa ensin Walmartiin ostamaan jätskii ja sit mentiin niille ja katottiin Elf-elokuva ja se opetti mua kutomaan hehe.. meiän villi perjantai-ilta. Myöhemmin Kathleen tuli Emilylle kans ja sit katottiin High School Musical 1!♥ En muistanukaa miten huonoja ne näyttelijät siin on.. 



Eilen (sunnuntaina) menin vaan hostperheen kanssa syömään (igen..) ja mentiin Longhorniin. Sit myöhemmin illalla Carolyn tuli meille ja sit mentiin tohon naapuriin Jaken bonfireen. Sen jälkeen tultiin takasin meille ja naurettiin youtube-videoita haha. 

Siinä nopeesti kerrottuna viime viikko! Vi ses :)

4 kommenttia:

  1. Onko sulta kysytty ihan ihmeellisiä kysymyksiä suomeen liittyen?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule tietäisitpä vaa! Melkeen joka päivä saa kuulla niin outoja ja tyhmiä kysymyksiä Suomesta et miettii vaan että eiks näillä oo järkeä päässä ollenkaaa.. :D

      Poista
  2. Miten hei sä sait rahat tohon vaihtarijuttuun? Saitko stipendejä tms, rahotusta, vai ottiks sun porukat vaa lainaa? Mul on iha hirvee tilanne ku muuten pääsisin, mut toi raha rajottaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanu stipendejä tai muuta rahotusta, mun vanhemmat makso tän koko jutun. tai no mun isovanhemmat autto maksamises :)

      Poista