7/05/2012

Viisumi & shoppailu in Helsinki

Nyt on viisumihaastattelusta ja viisumipapereista päästy yli viimeinkin! Voin kompata jokaikistä vaihtaria sanomalla, että siinä viisumihaastattelussa ei oo mitään kamalaa. Mäkään en kyl sitä innolla odottanut mut sitten, kun oma vuoro oli mennä sinne konsulaattiin, JOKA MUUTEN OLI KERROSTALOASUNNOSSA XD, nii ei ollut paha. Pari lappuu yhelle luukulle, sormet jäljet toiselle ja kolmannella luukulla sen jenkin kanssa vaihdettiin pari sanaa!
Kokoonnuttiin ensin Steam Coffee-kahvilaan muitten AFS:n kautta USAan menevien kanssa. Sit siitä mentiin parin-kolmen henkilön porukassa viereiseen taloon, missä se konsulaatti tilapäisesti oli. Siel kahvilassa odotin ehkä joku 20 minuuttia omaa vuoroa, jonka jälkeen seuraava odotteluvaihe JA konsulaattiaika oli ohi jossain 15-20 minuutissa :-) Ja mulle myönnettiin viisumi, oujeeeee. USAan pääsee siis tosi helposti, vaiks olis terroristi......


make animated gifs
Essi :D:D♥

Viisumihaun jälkeen menin ihanaisten porilaisten Essin ja Maijan kans Vapianoon syömään♥ Se paikka on vaan niin heaven ja kaiken lisäks se mies, joka teki meiän pastat oli ihan sairaan mukava! Puhuttiin kaikenlaist siin samalla ku se teki meiän ruuat. Ihana :D!



Tän jälkeen mentiin kiertelee Helsingin alennusmyyntejä mut eipä sieltä paljon mitään löytyny! Et raha meni pääasias ruokaan ja bussi/junalippuun.. :D Ostin vaan Monkista yhen paidan ja seki oli vaan 6e! Juna kohti Turkua lähti kello 18:02! Kun menin junaan nii mun paikalla istu joku mummo.. Se sit väisty siitä ja jäi mun viereen istumaan. Juttelin sen kanssa sit kaikkea kulttuurieroista ja taiteesta sekä sen murrosiän vaikeuksista metsien harventamiseen :D:D Sit kun se jäi Turun yhellä asemalla pois se kiitti mua juttuseurasta oikeen kovaan ääneen........ ROLIG ELLER HUR?! No mutta joo, tässä loput kuvat Helsingin shopping-reissusta:



Näin Helsingissä sen Ben Zyskovitsin! :D En tiiä miten sen nimi kirjotetaan, mut JULKKIS!! Ja otin taas noista ratikoista kuvii.. Ihan kun niitä ei vielä olis yhtään!

Hyvää heinäkuuta!

12 kommenttia:

  1. On kyllä ihanan kesäisiä kuvia! Haluan nuo oranssit aurinkolasit, ihan huikeat! :)

    VastaaPoista
  2. haluut taata noilla kuvilla et en saa enää ikinä kavereita ja nykysetkin hylkää ? :DDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo XD hei noi on just kivoi kuvii sust! varsinki toi gif-kuva;)

      Poista
  3. Kiva blogi sulla. Mä oon niin kade kaikille vaihtoon lähteville, haluun myös (takaisin) ulkomaille pidemmäksi aikaa! :)

    VastaaPoista
  4. Heii kiva uus banneri! :) millo postaat taas? :)

    VastaaPoista
  5. postaa jo napero!! XD

    VastaaPoista