2/25/2013

WEEkends

Viime viikolla meillä oli taas neljän päivän viikonloppu eli perjantai ja maanantai oli vapaata. Viime viikon torstaina menin Melissan ja Sarahin kanssa leffaan kattomaan Safe Haven. Se on Nicholas Sparksin kirjasta tehty elokuva, eli sitä samaa sarjaa kun Dear John, The Notebook, The Last Song yms.. :) Se oli tosi hyvä elokuva ja pääosassaki näytteli Josh Duhamel ;)



Elokuvan jälkeen mentiin molemmat Melissalle yöks ja katottiin The Last Song. Lauantai-iltapäivällä menin host äidin kanssa Medina Ice Festivalille eli siellä oli jääveistoksia ympäri public squarea ja sitten jotkut ihmiset viel veisti niitä veistoksia kilpailua varten.


 Hetken aikaa kun oltiin kierrelty ja otettu kuvia niin mentiin sellaseen cup cake-paikkaan, joka oli siinä squarella. Sen jälkeen vielä kierreltiin jotain pikku kauppoja mitä ton public squaren ympärillä on :)


Sunnuntaina menin saksalaisen vaihtarin Taminan luo yöks. Mentiin sen hostperheen kanssa yhteen japanilaiseen ravintolaan, missä ne kokkaa sen ruuan siinä sun edessä! Se oli niin siistii hahah :D ja Taminan hostperhe on ihan sairaan hauska!


Illalla tanskalainen vaihtari Viktor tuli sen kaverin kanssa Taminalle hetkeks ja sit lähettiin niiden kanssa sen Viktorin kaverin luo. Hengattiin siellä vaan, pelattiin jotain ikivanhaa pleikkaripeliä, ei se ollu ees playstation.. en tiiä mikä oli! Lähettiin Taminan kanssa sieltä joskus puol yheltä ja mentiin sit viel porealtaaseen istuskelee!
Maanantai-aamuna mun aluevalvoja haki mut sieltä ja menin sen kanssa shoppailemaan tonne perus SouthPark Mall:lle ja kotiin päästiin viimein joskus kuuden aikaan illalla :D Oli kyl ihan sika kiva viikonloppu!

Tällä viikolla mulla oli koulua sit vaan kolme päivää, koska torstaina mulla oli AFS:n järjestämä Law Day. Kaikki Greater Cleveland west & east-alueiden vaihtarit meni downtown Clevelandiin oikeustalolle ja päästiin kattomaan oikeudenkäyntejä ja oppii amerikkalaisesta oikeudesta. Päästiin kattomaan monta huume-oikeudenkäyntiä, yks joku seksuaalinen ahdistelu-oikeudenkäynti ja sit lopuks vielä yks avioero. Se avioero-oikeudenkäynti kesti vaan joku viis minuuttia! Se pari seiso tuomarin edessä, tuomari kysyi niiltä molemmilta ehkä viis kysymystä ja totesi sitte et "allekirjoituksellani vahvistan ettette ole enää aviopari!" ja se oli ohi :D oli vähän hassua, mut kuulemma sen takia kun niillä ei ollut yhteisiä lapsia eikä yhteistä omaisuutta, se kävi noin nopeesti.


Noiden oikeusjuttujen jälkeen menin ruotsalaisen Lisan kanssa kiertelee Clevelandia ja mentiin Tower Cityyn kahville. Tower City on vähäniinku ostoskeskus mut ei kuitenkaan.. Kierreltiin sit vielä siellä Tower Cityssäkin, varmaan ainoina valkoihoisina ja blondeina! Tuntu ihan kun oltais oltu jotain julkkiksia, kun kaikki tuijotti meitä siellä! Otettiin kuvia ja mentiin kauppoihin mitkä meiän mielestä vaikutti ihan tyhmiltä :D Host äiti tuli sit hakemaan mut sieltä jossain vaiheessa ja Lisa meni johonkin fashion week meetingiin.


Perjantaina menin taas Melissalle ja värjättiin sen ja Sarahin hiukset. Jäätiin yöks sinne ja aamupäivällä tulin kotiin ja lähin melkeen samantien Taminan ja sen host äidin kanssa prom dress-ostoksille. Mekkoa ei ostettu kuitenkaan, mut kokeiltiin kaikkii kalliita mekkoja ja otettiin kuvia :D


Menin sitten taas Taminalle yöksi ja mentiin illalla sen kavereiden Mattin ja Bryanin kanssa Mattille :) Tultiin takasin sit joskus yheltä ja mentiin nukkumaan! Huomenna taas kouluun ja mun yleisurheiluharkat alkaa! Jännittää...

20 kommenttia:

  1. Sun blogi on niin ihana!<3 Oon itekkin lähössä vaihtoon ensvuonna ja mun mielestä oot kirjottanu tosi hyvin vaihtovuodesta!

    http://oonasanni-in-usa.blogspot.fi

    Käy kurkkaan jos tykkäät:)

    VastaaPoista
  2. Uu mä harrastan yleisurheiluu HKV:ssä, oon harrastanu 8-vuotta ja oon siis 14 ja ainaki Suomes se on ihan super kivaa !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, kaheksan vuotta! joo mäki joskus pienempänä harrastin sitä jonkun vuoden verran :)

      Poista
  3. Ihana blogi sulla! Mäki oon lähtemässä vaihtariksi jenkkeihin. :) Mulla ois sulle pari kysymystä sun vuotta kohden.

    1. Miten sä tutustuit sun kavereihin? Menitkö ite juttelee niille vai tuliksne sulle? Onks sul joitai vinkkejä miten saada uusia kavereita? :) Mistä te ees yleensä juttelette tai sillai?
    2. Miten sä alussa yritit tutustua sun host-perheeseen?

    Tosi kiva jos vastaisit, tää on mulle tärkeää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :)
      Ihan ekana kokonaisena päivänä jenkeissä tutustuin mun cross country-joukkueen tyttöihin kun meillä oli joukkuekuvaus koululla. Meiän valmentaja pyys yhtä tyttöö auttaa mua ja se oli tosi innoissaan ja esitteli mut kaikille ja kaikki tuli juttelee mulle ja sain niistä jo silloin hyviä kavereita :) Niiden kautta tutustuin uusiin ihmisiin ja sit taas niiden kautta uusiin.. oon menny ite juttelee kans muille ja muut on tullu juttelee mulle tai alkanu facebookissa ensin juttelee ja sitä kautta tutustunu muhun :D vinkkeinä vaan olla avoin ja ystävällinen kaikille, varsinkin alussa ei kannata olla mikään hirveen valikoiva niiden kaverien suhteen! Ja kannattaa liittyy urheilujoukkueisiin, kuoroon, orkesteriin tai johonkin tollaseen. Jutellaan kavereitten kanssa ihan kaikesta, mikä nyt millonkin sattuu meiän puheenaiheeks. Usein täällä ihmiset juoruaa ja on kauheeta draamaa jostain mut et voidaan me puhuu jostain maailman turhimmista asioistaki :)

      Mun hostperheeseen... en oikeen tiiä miten yritin niihin tutustua. Kai vaan silleen, että kun ne keskusteli jostain nii kyselin vaan et "ai kuka on Tina" ja "ai tykkääks te politiikast" hahah tai jotain vastaavaa :D Kyllä niihin tutustuu ku saman katon alla asuu!

      Poista
    2. Ai miten menit juttelee ite niille aluks?????? T: toinen utelias ano XD

      Poista
    3. No vaikka tunnilla jos piti loytaa pari niin menin vaa jonkun luo ja kysyin pariks tai treeneissa kyselin niilta kaikkea ja sit alettiin keskustelee :) tai kuorossa vaan perus small talkia. Study hall:ssakin juttelin niiden mun poydassa istuvien kanssa ihan siis vaan jotain aluks vaan et "no onpa kauhee saa" :D mut et small talkii ku vaan kayttaa nii oppii tuntee ihmisia ja tutustuu niihin paremmin! :) taalla kaikki kayttaa small talkia etta jos vaikka odotat jonkun toisen ihmisen kanssa sun opolle paasya niin sitten se toinen voi alkaa juttelee sulle vaan etta "kauan oot oottanu ja joo mulla on nyt se tunti mutta taal istun hehheheheee" :D valilla ihan tyhmii asioitaki on tullut keskusteltuu mut eipahan oo awkward silencee!

      Poista
  4. oi noi nicholas sparksin kirjoista tehdyt leffat, ihan lemppareita! niin ihanii ja romanttisii <3 ärsyttää ku noi leffat tulee suomee nii myöhää mut oon just katellu et pitäs toi safe haven kattoo, onneks on netti ;) ja toi mekko sopis sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne on munkin lemppareita! mut jep, netistä sit katot tai tilaat jenkeistä sen DVD:n tai jotain :) ja kiitos!

      Poista
  5. oot ihanan näkönen tos mekossa! :)

    VastaaPoista
  6. Ah, mäki niin haluaisin vaan mennä kokeilee tommossii erilaisii kolttuja sinne<3 unelma!

    VastaaPoista
  7. Pupuliiiii oot ihana!!! miss you ei enää kauaa ! <3 saara

    VastaaPoista
  8. mullaki alko just yleisurheiluharkat? Mita aiot teha?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :) Aion ainaki kokeilla pituushyppyy, haluisin kokeilla 100m sprinttejä mut katotaan kokeilenko! Mitä sä aiot tehä?

      Poista
  9. ESKOOOO!!! oot ihan uskomattoman näkönen tos mekossa!! ;)) ja vitsit mä ootan et toi leffa tulee suomeen!! oliks se hyvä? :D ja tuu facebookkiin mul on asiaaa!! :) t. marza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah kiitti! Ja joo oli toi leffa hyvä, kannattaa mennä kattoo :)

      Poista